top of page

O nama

šivopis1_edited.jpg

    Veseli šivopis je posvećen izradi jedinstvenih i interaktivnih "tihih knjiga" namijenjenih poticanju učenja, razvoju kreativnosti i motoričkih vještina kod djece. Mi stvaramo posebne knjige koje nisu samo obične priče, već pružaju djetetu mogućnost aktivnog sudjelovanja u procesu učenja kroz različite igre, zadatke i aktivnosti.

Glavni fokus Veselog šivopisa je stvaranje edukativnih knjiga koje su prilagođene različitim dobnim skupinama djece. Nudimo  raznolike teme i sadržaje kako bi zadovoljili različite interese i potrebe djece u različitim fazama razvoja.

   Ove tihe knjige od filca obično uključuju različite materijale i teksture, poput pliša, svilenkastih tkanina, gumba, zatvarača, traka i drugih dodataka koji potiču osjetilni razvoj djeteta. Svaka stranica knjige može predstavljati različitu scenu ili temu, prateći razvojnu putanju djeteta od jednostavnih zadataka do složenijih aktivnosti.

Veseli šivopis može ponuditi personalizirane opcije, omogućujući roditeljima da prilagode knjige prema interesima i potrebama svoje djece. 

   Osim što su namijenjene igri i učenju kod kuće, tihe knjige iz Veselog šivopisa mogu se koristiti i u edukativnim ustanovama, kao dodatak predškolskim programima ili terapiji za djecu s posebnim potrebama.

Također pružamo online usluge, omogućujući kupcima da pregledaju i naruče proizvode putem interneta. Veseli šivopis je prepoznatljiv po kvaliteti i inovaciji u području interaktivnih tihih knjiga za djecu.

 

2021_01_Siječanj_20210116_164528_edited.
bottom of page